torsdag 17. juni 2010

Perfect match!

I helgen var vi i bryllup, og jeg, med min nyvunne kreativitet, bestemte meg for å lage kort selv til brudeparet. Jeg hadde ingen visjon, som så ofte når jeg setter i gang, men landet på noe jeg ble riktig så fornøyd med! 2 fyrstikker sammen i sløyfe - og ville skrive "perfect match". Men da manglet det en ting, nemlig Dymoen jeg har ønsket meg så lenge, men bare aldri har fått skaffa meg. Så i finstasen, på vei til bryllup fra Kr.sand til Tønsberg, løp jeg inn på bokhandelen og kjøpte min elskede Dymo, og hadde det riktig så koselig på bilturen.

Her er det ferdige resultatet, og jeg kjenner at vi skal lage mange spennende prosjekter vi to, Dymo og jeg.

Perfect match! :)

tirsdag 8. juni 2010

"I scream, you scream. Everybody loves ice-cream!"


I dag er en stor dag i husholdningen. Jeg har alltid vært glad i is, og alltid ansett meg selv for en iskrem-elsker. Det var inntil jeg møtte min mann og svigerfamilien. Der var det is nesten daglig, året rundt! Og ikke is som oss vanlige folk spiser. Nei, der kom det 1, 2, 3, - ja gjerne 4 store 5litersdunker på bordet! (Og etter 10 år har det gått opp for meg, at jeg plutselig som oftest takker nei til iskalaset, rett og slett fordi jeg har gått litt lei! )

Men i dag kom altså husholdningens siste tilskudd. Nemlig Kitchenaids "ice-cream-maker"! Oh, lykke! Nå kan jeg lage isen slik jeg selv vil! Kokos-isen står først på lista.

Har du noen isoppskrifter du vil dele? Ja takk! :)



Slik ser den altså ut. Miks. Avkjøl. Og nyt :)

Øverste bildet funnet her