fredag 25. februar 2011

Endelig!


Endelig var hun her! Lillesnusket kom til verden på selveste Valentines, 8 dager før forventet. Et friskt og på alle måter fint jentebarn. Nå hersker en ny person hverdagen, og alt det medfører av både panikk og nyforelskelse. To store kapitler i livet (svangerskap og fødsel) er over på et blunk, og vips så har vi begynt på resten av livet sammen som 3.

Avslutter med et diktet "To luker til himmelen" jeg har fått fra flere etter fødselen, skrevet av Andre Bjerke:


Det største mysterium er ikke mer
enn det at en ørliten kropp
er våknet til jorden.
Den nyfødte ser.
To luker til himmelen går opp.
Selv femtrinnsraketter og kjernefysikk
blir til puslingers puslespill
når det nyfødte barn
med et eneste blikk
beviser at Gud er til. 
 

torsdag 10. februar 2011

Svanger på flere måter



Feirer nemlig en fødsel. Av min andre eplabutikk! Det hele begynte med at jeg ville sy litt sengetøy til den lille i magen, og så bare ballet det på seg. "Hva hvis det blir en gutt? Da må jeg jo ha noe i litt andre farger.." Og så var jeg bitt av basillen. Og når man ikke trenger alt man lager selv, og ikke har SÅ mange barselsgaver i vente, så ble altså resultatet ny butikk. En beskjeden start, men mer er på vei.

tirsdag 8. februar 2011

All you need is love


Man begynner å få dårlig tid til Valentines, men jeg viser frem noen av smykkene mine i den anledningen. Jeg lærte i barndommen at rødt og rosa ikke passet sammen, men har egentlig alltid syntes at det er en fin kombinasjon. Her i huset har vi prøvd å ikke gi etter for handelsstandens kjøpepress, og heller ha holdningen at kjærligheten skal feires når man selv føler for det.. men for å være helt ærlig, hvis man ikke er så romantisk av seg i hverdagen, så er det litt deilig med en dag i året hvor man går litt mer "all out"! <3

Alle smykkene er å finne i Eplabutikken min.