onsdag 30. mars 2011

One down...




Viser frem mitt nye sommernett! Sydd av herlig retro dynetrekk funnet til halv pris på Fretex Lyngdal. Håndtakene fant jeg på en stygg gammel veske på bruktbutikken i nabolaget. Nå kan sommeren bare komme! Tror jeg kommer til å lage meg flere av disse..

mandag 28. mars 2011

Tid søkes!



Med en 6 uker gammel baby i hus, er det ikke mye tid man får til hobby, og er det en ting søvnmangel tar knekken på raskt, så er det kreativiteten. Men i helgen fikk jeg plutselig en bølge av kreativitet, men mangler tid! Så i dag har jeg satt meg ned og sett på hvilke prosjekter jeg har lyst til å påbegynne ved første anledning. Det skulle jeg aldri ha gjort, for lista er uendelig lang, og hvor skal jeg begynne?! Forhåpentligvis greier jeg å være effektiv når lillesnusket sover. 




Bilder av noen av siste tids loppefunn. Håper å ta knappene i bruk snart.. 




fredag 18. mars 2011

Hjelp Japan.


Med et litt spesielt forhold til Japan, landet der min mann ble født, går tankene til det hardt prøvede folket disse dager. Jordskjelv, tsunami, radioaktiv stråling, kulde, matmangel og nå også flom som følge av månens posisjon og at landet sank under jordskjelvet. Prøv å sett deg inn i situasjonen.. Tenk på alle barna som mistet en eller flere foreldre, kanskje hele familien sin. Da blir alt annet ubetydelig. Hjelp Japan. Alle monner drar.