onsdag 26. mai 2010

Høy på stoff.

Dette lå og ventet på stuebordet i morges. Snakk om vitamininnsprøytning! Gjett om jeg skal kose meg!! :)

8 kommentarer:

 1. Åh, herlig <:) heldige du

  SvarSlett
 2. Heisann :))Takk for kommentar på bloggen min forleden! Det er så koselig å se nye navn der inne. Så har man en herlig mulighet til å oppdage nye flotte blogger, slik som din!
  Jeg falt pladask for et smykke i nettbutikken din og har bestilt det. Det sorte bambikjedet med rosa blomst er noe av det vakreste jeg har sett og jeg er ikke en gang noen typisk smykkeelsker. Jeg har ikke PAY-PAL men kan betale med visakortet mitt. Klikket altså på privat oppgjør. Hvordan ordner vi dette tro?
  Mailadressen min er: huset.ved.bekken@gmail.com
  Ser at du hadde en fantstisk tur til København hvor du var innom i hvertfall 2 av mine yndlingsbutikker.Jeg elsker både Grønlykke og Liebshop :)) Send meg en mail på hvordan du vil ha pengene dine! Beste hilsener fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 3. OI....! sååå mye fint da... sukk

  SvarSlett
 4. Be still my heart.. Tror det hoppet over et slag når jeg så det herlige bildet ;) Blir spennende å se hva du blir å finne på med alle de lekre stoffene!

  SvarSlett
 5. Heisan Lille
  Jeg VET ALT om å være høy på stoff, og de stoffene du serverer her er bare dønn hjertebankstoff!!!! Med sånne godbiter liggende foran seg, må jo bare inspirasjonen komme springende!!! Tusen takk for hilsen på bloggen min også. Nå skal jeg ta meg en tur inn på Epla og se på smykkene dine.
  Hilsen Kaspara

  SvarSlett
 6. Ooooh, så masse fine stoffer!!! Og masse fint du hadde shoppet i Køben også!! Jeg får litt sånn deja-vu;) Jeg savner nok litt de mange turene jeg og ungene hadde i høst for å besøke mannen, men det beste er jo å ha han hjemme. (Selv om jeg gjerne skulle hatt en tur igjen;)

  Og vet du, du har så rett!!!! Jeg søkte på Husflid og gatenavnet du kom med, og det er den samme butikken! (Men den så litt mer 'hobbybutikk' ut på bildet jeg fant...) Men nå vet jeg ikke helt om de har flyttet eller bare åpnet en avdeling til?? Må uansett få lagt ut oppdatering, og takk skal du ha!:)
  Klem B:)

  SvarSlett
 7. Oi, det der er jo et drømmesyn å møte! Tusen takk for at du tilbyr å kjøpe stoff til meg Ü Du er virkelig snill! Jeg skal si ifra hvis jeg blir desperat! Og takk for kommentar, for da oppdaget jeg jo bloggen din.

  SvarSlett
 8. Hei:)
  Titter innom for å fortelle at jeg nå har publisert bilder av smykket jeg kjøpte inne hos deg, på min blogg.
  Innlegget finner du her: http://janneslillested.blogspot.com/2010/06/nostalgi.html

  Ønsker deg en flott helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett