torsdag 7. januar 2010

Drømmekjolen er funnet...

... på Etsy av ouma! Dessverre jeg ikke så kyndig på symaskinen. Jeg har ofte spøkt med at jeg vil gifte meg på nytt (med samme mann), for å realisere bryllupsplan B, og denne kjolen hadde vært perfekt! :) Andre stikkord for bryllupsplan B er: markblomster, sko forbudt, blonder og tyll, og kanskje aller viktigst; samme mann! :)

3 kommentarer:

 1. Hei - og tusen takk for koseleg kommentar i bloggen min!

  Stoffet med soppane har eg (...som du hadde mistanke om) kjøpt på Stoff og stil. :)

  Ha ei god helg!

  SvarSlett
 2. Åhhh...nydelig kjole! Skulle gjerne giftet meg igjen, kjenner jeg nå;) Med samme mann selvfølgelig..tihi!
  Fin blogg du har, og koselig at du vil være med på feiringen min!
  Hilsen Janne

  SvarSlett
 3. Akkurat som om jeg skulle skrevet dette innlegget selv. Da jeg giftet meg i bløtkakeperioden midt på 90-tallet, hadde jeg ikke tenkt noe annet enn å ha en sommerkjole og komme barbeint opp midtgangen på kirka. Venninner og familie klarte imildertid å "overbevise" meg om at jeg kom til å angre dersom jeg ikke sto "vanlig" brud. Å finne en enkel kjole da var umulig, så jeg havnet med noe halvenkelt - i hvert fall for den perioden - haha. Jeg var såvidt 23 år og formbar da ;). Nå derimot - en enkel hvit kjole, barbeint og noen pioner fra hagen. Samme mann ;). !!

  Har imidlertid tenkt - at vi kanskje kan feire bryllupsdag en gang - med fest - og DA kan jeg ha en vakker, enkel kjole og være barbeint ;). Det går jo faktisk ann å fornøye løftene sine i kirken også sier prestevenninnen min.

  Så koselig du likte bloggen min. Jeg skal titte inn her litt seinere, men nå skal jeg på håndballkamp med trenermann og spillende barn. Hei og hopp ;).

  SvarSlett