tirsdag 25. mai 2010

Nyheter i hjemmet!



Jeg er så fornøyd med København-innkjøpene mine! Her er bare noen få utdrag. Konklusjonen etter å ha vært der, må vel bli at jeg skal definitivt tilbake - snart! Det tok et par dager før jeg fant Butikkene med stor B, som typisk inneholder fargerike stoffer og sjarmerende ting. Øverst ser du de nye papirene mine fra Bungalow og Rie Elise Larsen, og den rosa Bungalow-esken jeg fikk med meg hjem. Perfekt match til den grønne House Doctor-esken jeg har fra før.

København begynte kaldt og litt skuffende sånn shoppingmessig, men du og du, når jeg først fant butikkene med stor B, så gikk øynene i spinn! Jeg mistet helt ærlig nesten pusten i noen av dem. F. eks Grønlykke som lå i Kompagnistrædet, som egentlig var 2 butikker, med litt forskjellig innhold. Herlig dansk sjarmerende murhus, litt sånn på skeiva :)

Her trodde jeg altså at lykken var fullkommen. Og jeg gikk inn..

Og jeg holdt på å gå i bakken. Her måtte jeg virkelig ta et lite sekund på å samle tankene, og fokusere (noe kameraet tydeligvis ikke greide engang :)

Det var til og med ektemann-parkering! :) Kan det bli bedre??

Jeg kom meg omsider ut, med denne store fangsten. Jeg ga meg selv et klapp på skuldra, og var virkelig overrasket over min egen viljestyrke.

Men så var det til gjengjeld utrolig fint, også! Fargene kommer ikke til sin rett på bildet.. Men jeg kom meg omsider ut derfra, og gikk ikke mer enn 5 meter før jeg ser at butikken har en ny inngang, og denne gangen blir jeg så himmelfallen at jeg ikke tenker på å dra frem kameraet engang. Men det var altså en egen avdeling for papir og skåler og kjøkkenting og andre herligheter, i alle mulige pasteller. Denne butikken alene var grunn nok til å dra til København :)

Jeg fikk også med meg en real dose retrostoff, som veide et tonn! Kjøpte de to dynetrekkene underst, og et putetrekk. Og mens jeg var der, holdt den hyggelige butikkeieren på med et stoff, som jeg falt sånn for, men det viste seg at det allerede var sydd om til et babytrekk, noe jeg ikke trengte. Men jeg så meg fornøyd med fangsten, og skulle betale. Men noe gikk galt, så jeg fikk ikke betalt, så min kjære gikk til nærmeste bank, og når vi kom tilbake hadde damen bak disken funnet frem en liten bit som var til overs fra stoffet jeg falt sånn for! Ah, lykke!

Og så ble det selvfølgelig en liten skål fra Susann Liebe, også i Kompagnistrædet. Så søt, og så sann. Litt flere kaker :)

Dette var faktisk bare et lite utdrag. Jeg dro til København med 10 kg i kofferten, og dro med 19,8, sånn helt uten blygsel. Mer kommer etterhvert :)

Ha en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Hejsa...
    Kom forbi din super spændene blog..
    Her MÅ jeg være fast læser..
    Glæder mig tila t se hva der kommer af nye ting :-)

    Har du fundt alle de smukke retro stoffer i Grønlykke?
    Har været der en del gange og puha det er så svært at holde igen med ikke at bruge hele måned´s lønnen!

    Mange Hilsner Michelle

    SvarSlett
  2. Jamen selv tak..
    Jeg tror godt jeg kender den.. der ligger en søterbutik på nørrebro til den..
    uf der kan man også købe sig fattig.. men synes de er lidt dyre i forhold til når jeg finder dem i genbrugen..
    Men må da et smut forbi snart igen bare farligt..
    HA en dejlig aften.
    Kh

    SvarSlett
  3. Hei!! Enda en helt vidundelig butikk i Køben!! Jeg tror også jeg har måtte tatt en tenkepause har jeg kommet inn i denne butikken. Tenker jeg har fått helt pustebesvær og hatt problemer med å fokusere og min første tanke har vært. Er dette sant? Har fått helt panikk for ikke å ha fått med meg all lykken. HELT ENIG MED DEG!!

    SvarSlett
  4. Å, det fatet er så KULT! Kjøpte det ikke, men angrer nå... :) VIl se mer av de 9 kg du dro med deg hjem :)

    SvarSlett